joi, 19 august 2010

Intentie

E 20 august 2010. O zi frumoasa de sfarsit de vara. Bucuria zilei de azi e data de gandul si fapta de a folosi experienta de 7 ani in resurse umane in slujba celor care doresc sa obtina un job, un loc de munca mult visat unde sa mearga cu placere si sa primesca recompensa adecvata.
Asa s-a nascut acest blog : dezvoltarea carierei.

Am intalnit oameni care fac ce le place si castiga multi bani. Pe unii i-am ajutat si eu impartasindu-le  secrete ale recrutarii si selectiei sau sa-si clarifice ce vor cu adevarat.

Foarte multi se plang ca nu gasesc un loc de munca sau ca unde sunt e groaznic.Va dau o veste buna: exista solutii pentru fiecare. Important e sa vrei sa schimbi ceva. Tu ce vrei sa schimbi ?

Pentru a fi mai plastica in crearea unei imagini complete asupra construirii carierei, imi place foarte mult sa folosesc metafora construirii unei case. Poate si din cauza faptului ca tatal meu este constructor, bunicul meu a fost constructor, tatal sotului meu este constructor... Deja e in ADN.

Imagineaza-ti ca vrei sa-ti faci o casa. Asa cum in construirea unei case ai nevoie de arhitect si constructor si in construirea carierei ai nevoie de experienta unor specialisti in identificarea si clarificarea nevoilor, dorintelor, aflarea materialelor cele mai potrivite, gasirea furnizorilor cei mai seriosi si cu preturi bune, realizarea unui plan, etc. Beneficiarul esti tu si tu decizi ce este mai bine pentru tine.

Aici vei gasi resurse importante, rafinate si complexe care te vor ajuta sa fii propriul arhitect si constructor al carierei tale.

Iti acord tot suportul meu de Specialist in Resurse Umane, Psiholog, Trainer, Coach si Om.

cu drag,
Ionelia

Un comentariu:

  1. Astept cu interes recomandarile "arhitectului" specializat in dezvoltarea carierei

    RăspundețiȘtergere